Матраци Блян - Модерен дом

Серия Модерен дом на матраци Блян предлага разнообразие от качествени матраци, удобни и комфортни, за всеки дом, с отлична съпоставка матраци - цени.

 

Матраци от серията Модерен дом са с височина от 16 - 22 см. В зависимост от избрания модел, варират представените цени на матраци Блян от тази колекция.

 

При покупка в магазин за матраци МИМ, или борса матраци МИМ, е добре да знаете, че матракът, който сте избрали е изработен от качествени материали по съвременна технология. 

 

В състава на продаваните стоки в борса матраци МИМ от серията Модерен дом се включват: 

Полиуретанова пяна, високоеластична пяна, нетъкан текстил “Spunbond”, обемна вата. 

Част от предлаганите от онлайн магазин за матраци продукти от серията Модерен дом на Матраци блян са с калъф с цип, който позволява лесното почистване на матрака. Всички калъфи на матраци Блян са изработени от висококачествена дамаска.

 

Различните цени на матраци се определят и от сезонността на матраците.

При двусезонни двулицеви матраци от колекция Модерен дом на Матраци Блян лятната страна е съставена от двупластова вата /памук върху полиестер/, а зимната страна на матрака е от вълна върху полиестер двупластова вата. За да изберете най-подходящия за вас двулицев матрак, разгледайте характеристиките и цени на матраци от категория двусезонни двулицеви матраци на Модерен дом. В борса матраци се предлагат двусезонни матраци Специал Плюс, матрак Кокос, матрак Стандарт, матрак Профил, матрак Специал.

 

Магазини за матраци предлагат и двата пружинни матрака от колекция Модерен дом. В състава на матрак Ред плеър е заложена пружина тип "Бонел", докато матрак Синай включва покет пружина 1,8. Покет пружините в матраци Синай са индивидуално опаковани в нетъкан текстил пружинки, които са слепени точково чрез ултразвук. Те се движат независимо една от друга. Тази иновативна технология при произвоството на пружинни матраци гарантира истинска мекота и абсолютен комфорт на матраците. 

 

Най-често поръчваните в магазини за матраци продукти от колекция Модерен дом на матраци Блян са матрак Кокос, матрак Специал Плюс, матрак Стандарт и матрак Профил. Тези матраци са предпочитани заради високото им качество. Това са комфортни двулицеви матраци на добри цени.

Предлаганите от борса матраци модели матрак Специал Плюс и Специал са изработени от специална полиуретанова пяна с висока еластичност. Тези матраци са с висока издръжливост на натиск и тегло, допълнителна устойчивост и комфорт. Матрак Специал на Матраци Блян е създаден по специална технология, която осигурява компенсиране на температурните разлики и висока звукова изолация. Матраци Специал улесняват мобилността на потребителя и имат сертифицирана висока устойчивост на пламък. 

 

Ако търсите по-твърд матрак и трудно може да се ориентирате между различните видове ортопедичност на матраци - цени, в борса за матраци се предлага любимият матрак Кокос. Кокосовите влакна, вложени в състава на матраци Кокос засилват циркулацията на въздуха в матрака, като запазват целостта на полиуретановата пяна. Ортопедичен  матрак Кокос от серия Модерен дом на матраци Блян е с повишена твърдост и засилен ефект на ортопедичност. 

Борса за матраци препоръчва използването на ламелна подматрачна рамка, за по-добра проветривост и по-дълъг живот на матрака. Ако обичате да съчетавате 2в1, тогава може би ще ви хареса цена на матрак Комфорт Плюс на матраци Блян, който е с вградена ламелна подматрачна рамка от букова дървесина.

 

Комфорта на вашия сън допълнително е засилен от използваната за всички матраци Блян висококачествена дамаска.

Made by Linkove.BG