Категории
Силвър Кеър серия Натура
  • Силвър Кеър серия Натура

Силвър Кеър серия Натура

1 248.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Сребърна Грижа Защо избрахме Silver Care? Среброто е първият антибактериален препарат, създаден от самата Природа. Положителният заряд на сребърнитe йони привличат отрицателно заредените бактерии и микроби, като ги неутрализира. Среброто притежава дълготрайни антибактериални свойства и не позволява появата на миризми в резултат на микроорганизми. Предпазва от образуване на гъбички. Среброто има свойства на проводник, който извлича статичното електричество от тялото и ви позволява да се насладите на спокоен сън. Факта е и че наред с положителните ефекти, които предоставя, то по никакъв начин не вреди на кожата. Защитните свойства на среброто в една уникална система за спане. Два пакета индивидуално пакетирани пружинки, разположени в два слоя, за максимален комфорт. Високата плътност на вложката от кокосови влакна гарантира здравина на конструкцията и подсилва циркулацията на въздуха. Максимална вентилация и отсъствие на среда за възникване на микроорганизми. Мигновена поддръжка и приспособяване на матрака към особеностите на човешкото тяло. Удобен калъф, който се пере автоматично при температура 60˚ . Автентичен кристал Сваровски добавя намек за лукс към съвършенството на природата. История Още преди векове хората знаели за лечебните свойства на среброто. Поставяли сребърни монети в млякото, за да не се разваля бързо. В Древен Египет слагали сребърна пластинка върху раната, за да заздравее. Известно е, че благодарение на бактерицидните свойства на среброто посудата, използвана от видни военачалници в миналото, им помагала по време на бойни походи да не страдат от стомашни проблеми. Доста по-късно, едва през XIX век, учените установили как точно действа - сребърните йони нарушават обмяната на веществата при микроорганизмите, като забавят техния растеж и размножаване. Документираните медицински и терапевтични характеристики на среброто датират от хиляди години назад, до римски времена. Римляните са и първите публикували и документирали магическите лечебни сили на среброто, използвано при превързване на рани. И най-хубавото му свойство - среброто е токсично, но само за бактериите. Човешкото тяло и хранителните продукти могат само да спечелят от контакта с белия метал.


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG