Категории
Брит Делукс серия Британска
  • Брит Делукс серия Британска
  • Брит Делукс серия Британска
  • Брит Делукс серия Британска

Брит Делукс серия Британска

324.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Матрак Брит Делукс - Обновеният матрак модел Брит Делукс на матраци ТЕД е разработен по съвременна технология с пружинен пакет индивидуално пакетирани пружинки тип “pocket spring units” и целта му е да осигурява правилното положение на тялото по време на сън, като по този начин спомага за цялостния комфорт. Правилно конструирания матрак трябва да умее да се приспособява към формата на тялото ви, а не обратното. Матракът представлява типичната британска визия и за ваше удобство сме добавили допълнителен обем и височина. Дизайнът и изпълнението са в унисон с цялостната концепция на серията. Матракът е с много добра еластичност и гарантира добра циркулация на въздуха и проветривост. Най-горният му слой е с уникална форма от множество вълнообразни връхчета с масажиращ ефект, което благоприятства отпускането и цялостната релаксация на тялото. Висококачественият текстил използван за покритие е закрепен посредством копчета, които създават допълнителен релеф на матрака за по-голям комфорт и стилна класическа визия. Предимства: Независимост на движението с пружинен пакет индивидуално пакетирани пружинки Идеална поддръжка на тялото Добра проветривост и недопускане на среда за развитие на микроорганизми Допълнителна височина и обем на матрака Великолепно дизайнерско изпълнение.


Цени и размери


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG