Тед - серии

Матраци Тед   - видове матраци, продуктова линия, серии матраци

Матраци Тед са ориентирани главно към производството на пружинни матраци. При производствения процес на матраци Тед залагат на високотехонолгични процеси и холистичната идея, че всеки един елемент и обект в производството на матраци е важен. Матраци Тед се стремят да предложат съвършен продукт - качествени пружинни матраци на цени, които са достъпни за всеки клиент на борса матраци.
Матраци Тед се произвеждат основно по две пружиннит технологии. Една част от продаваните в борса матраци Тед са с пружини тип бонел. Друга част от матраци Тед, предлагани в магазините за  матраци са с пълнеж от индивидуални пакетирани пружинки. Този вид състав на продаваните в борса матраци модели е познат като покет. При pocket spring units всяка пружинка е опакована в индивидуален текстилен джоб. Различните цени на матраци Тед зависят от технологията, която е вложена в производството на матраци.
Продуктовата линия на матраци Тед, предлагана от борса матраци включва различни категории цени за матраци от следните серии: матраци Натура, матраци Британска, матраци Италианска, матраци Wellness, матраци air flex и детски матраци.
Освен еднолицеви матраци и двулицеви матраци, Тед произвеждат топ матраци, легла, ламелни рамки и аксесоари за спалня.
Най-известните модели матраци от серия Натура са матрак Лавандула, матрак Силвър Кедър, матраци Кашмира, матраци Матера и матрак Fancy de Lux.
Ако търсите матраци на по-ниски цени, в борса матраци за вас се предлага серия Wellness. Колекция Wellness на матраци Тед включва матраци Сардиния, матрак Дел Мар, матраци Антистрес, матрак Тай Спа, матраци Фаворит Екслузив, матраци Лиосел, матрак  Латекс Сюприйм. В серия Wellness на матраци Тед, в магазините за матраци ще откриете и отличения със Златен Медал на МПП матрак Фаворит S.
В италианската серия на Тед, на съвсем достъпни цени на матраци ще откриете еднолицеви матраци и двулицеви матраци по ваш избор. В борса матраци за вас са: матрак Сан Ремо Д, матраци Торино, матрак Нова Венеция, матраци Сан Ремо, матрак Сан Марино Flex, матраци Милано и матрак Милано Д, еднолицев матрак Фаворит S.
Матраци Тед са помислили и за спокойния сън на вашите деца. В борса матраци се предлагат четирите модела детски матраци от детската серия на матраци Тед: детски матрак Сан Ремо, детски матраци Сандвич Лукс, детски матрак Теди и детски матраци Теди Флекс.
За допълнителен комфорт по време на сън, матраци Тед предлагат и топ матраци, които осигуряват мекота и нежност в зависимост от избрания топ матрак.
 

Made by Linkove.BG