Матраци Тед

Матраци Тед е най-добре познатата марка матраци в България. През последните 19  години, матраци Тед заеха първите места по продажби в борса матраци МИМ и всички магазини за матраци в страната.
 
Матраци Тед се произвеждат в една от най-големите и най-модерни фабрики в Европа. Първите продукти са произведени през 1995 г.
 
Едва три години са нужни на матраци Тед да се превърнат в едни от трите фабрики за най-успешно продавани стоки в магазини за матраци.
 
Високият стандарт при производство и съответно адекватните към пазара цени на матраци правят матраци Тед желан продукт. С течение на годините фабриката се разширява, а матраци Тед започват да развиват все по-нови и съвременни технологии в производствения си процес.
 
За да задоволи напълно нуждите на своите клиенти и търсенето в магазини за матраци, 8 години след откриването си, фабрика за матраци Тед разработва специални пружинни пакети, познати като "бонел". Ориентирани основни към производство и продажба на пружинни матраци, тази стъпка е началото от един усъвършенстван цикъл.
 
Освен клиентите с отличните си цени на матраци в българските магазини за матраци, Тед си спечелват и признанието на специалистите в областта на матраците. Отличени със Златен медал на Медал на Международния Пловдивски Панаир са 7 от продуктите на матраци Тед. В периода 2002 - 2008 г. матраци Тед са лидери по спечелени отличия.
 
През 2002 г първо място държи матрак Милано; 2003 - хотелско легло с твърда основа и матрак Капри. 2004 е годината, в която признание печели матрак Фаворит S. Година по-късно матраци Тед завоюват технологично отличие с технологията Мини Бонел в производството на пружинни матраци. Следват спални комплекти Тед, матрак Антистрес 7 и подматрачна ламелна система Wellness.
 
След разработвания на българския пазар за пружинни матраци, Тед се ориентират и към продажба на пружинните си пакети на Европейския пазар. Нововъведенията в света на пружинни матраци Тед продължават с началото на производство на индивидуално пакетирани пружини тип "pocket spring units”, последвана от най-новата технология за производство и пакетиране на матраци - Roll Packed.
 
Именно тази технология позволява компактното пакетиране и улеснява пренасянето на на матраците при покупка от който и да е магазин за матраци. След като е закупен от борса матраци, матракът пристига при вас в удобен за пренасяне вид - сгънат на руло.
 
Качествените и иновативни технологии, вложени при производството, правят матраци Тед предпочитана марка, която се свързва с практични цени на матраци, качество и загриженост.
 
 

Main.BG - Каталог

, .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

Made by Linkove.BG