Вашата кошница е празна!
Категории
AMETYST
 • AMETYST

AMETYST

1 263.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Височина: 54 см
Гаранция: 24 месеца

Легло Ametyst – модел от новата серия Тапицирани легла на матраци Paradise, е вълнуващо съчетание от изчистени линии и класически разкош, за който допринася и ансамбъла от материи в лилава гама. В своя неповторим дизайн Ametyst съчетава модерното звучене на наситените цветове и последните иновативни технологии, което го прави наистина уникален модел. Всеки детайл в това е легло е подчинен на идеята да радва окото и гали сетивата.

Стабилната конструкция на леглото и използването на различни пружинни пакети и материали в основата и матрака допринасят за максимално добрата опора на тялото и неустоим комфорт. В меката основа е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Таблата на леглото е с изчистен дизайн, и също като основата е тапицирана в плюшена дамаска с приятна мекота при допир.

Матракът е модел Ametyst – един от фаворитите в Луксозната серия на матраци Paradise. Притежава отлични ортопедични и анатомични качества. Това се дължи на високо технологичния 7 зонов покет пакет, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Индивидуалното действие на всяка пружина се допълва чудесно от мекото покритие на профилираната Memory пяна от едната страна на матрака. Термоеластичните й качества позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. Memory пяната има частично отворена структура, което определя добрата ѝ вентилация. Телесната температура се балансира, умората и болката отстъпват пред пълноценен релакс. HD пяната от другата страна на матрака прецизно разпределя тежестта, като гарантира правилната позиция на гръбначния стълб.

Модел Ametyst предлага избор на различно усещане за мекота и комфорт от двете страни на матрака.

Височина на основата – 22 см

Височина на таблата – 120 см

Височина на матрак – 22 см

Височина на леглото (с включени крачета 10 см) – 54 см

Предимства:

 • висока степен на ортопедичност
 • максимална опора на тялото
 • висока издръжливост при натоварване и дългогодишна активна експлоатация
 • неподатлив на деформация
 • движенията на тялото не се предават по матрака
 • безшумна „дишаща“ основа от покет-пружини – при движението на пружините се осигурява постоянен приток на свеж въздух в матрака
 • здравословен и спокоен сън
 • Размер, см Табла Основа Матрак
  80/200  237  427  599
  90/200 245 460 647
  120/200 342 646 838
  Размер, см Табла Основа Матрак
  140/200 359  672  1035
  160/200 376 710  1119
  180/200 406 735  1294

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG