Категории
Матрак JOJOBA Memory
  • Матрак JOJOBA Memory
  • Матрак JOJOBA Memory
  • Матрак JOJOBA Memory

Матрак JOJOBA Memory

265.00 лв. 186.00лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Jojoba е двулицев модел, специално разработен продукт от Патадайс. 

Продуктът предлага различно усещане за твърдост от двете страни, заради прошитата от едната страна Memory пяна в калъфа. 

Така може да изберете страната, която предпочитате или да използвате според сезона.  

Ядрото е от високоеластична пяна, която не подлежи на деформации и спомага за постигане на удобство. Уникално в този модел е дамаската jojoba с натурално масло от жожоба

. Жожобата е извор на красота, енергия и здраве. Неслучайно нейните чудотворни свойства се използват основно в медицината и козметиката.

Матрак Жожоба Мемори е снабден с 3D дишаща, еластична лента от полиестерни влакна, която спомага вентилацията на матрака.

Характеристики на матрак Jojoba Memory:

 

  • Ядро - високоеластична пяна
  • Едностранно прошита Memory пяна в калъфа
  • Дамаска jojoba
  • 3D мрежа с дишаща структура
  • Средна степен на твърдос


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG