Категории
Лаго
  • Лаго
  • Лаго
  • Лаго
  • Лаго

Лаго

574.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Еко матрак ЛАГО се предлага в магазини на борса матраци МИМ. Ергономия е думата описваща модела ЛАГО на матраци НАНИ.

Матрак ЛАГО е съчетание на анатомичност, ортопедичност, екологичност. ЛАГО на матраци НАНИ е продукт произвеждан благодарение на дългогодишния ни опит и модерното технологично оборудване.
Тайната е в специалната комбинация на безшумни амортисьори от разпенена на водна основа ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност /40кг./м3/, по формула специално разработена за модела ЛАГО. Модулът е съставен от елементи с различна твърдост. Последователността им на подреждане оформя зони, съобразени с размера и натиска на човешкото тяло и предлагащи най – добра опора. Системата от канали във вътрешността заедно с микроклетъчната отворена структура на материала гарантират добрия вентилационен ефект и липсата на среда за развитие на микроорганизми.  Към тази основа е добавен слой с повишена твърдост за подобряване на ортопедичните показатели. Термоактивната пяна /Memory foam – 4 см. / завършваща заготовката, реагира на топлината на тялото и следвайки и най – малките извивки, допълнително поглъща и разпределя тежестта по цялата площ на матрак ЛАГО, предлага перфектна опора за гръбначния стълб, подпомага правилното кръвообръщение  и елиминира натрупаната физическа умора. Така смущенията по време на сън намаляват до минимум.

Гаранция за стерилността в дълбочина е и използването на SITINET вискозна мрежа.

Като естествен завършек се явява  удобния  и функционален сваляем калъф с цип на предлаганите матраци. Той осигурява лесното поддържане на добра хигиена. Използвания висококачествен памучен текстил ORGANIC COTTON от DESLEE CLAMA  гарантирано не съдържа химически вещества отключващи смущения и алергии. Заедно с плътния слой антиалергична силиконова вата и качествения плат завършващ капитонажа, осигуряват допълнителен комфорт и мекота в контактната с тялото зона и предпазват от запарване. Това прави матрак ЛАГО приложим и в случай на астма и алергии.

Изброените характеристики превръщат матрак ЛАГО в изделие без аналог за комфорт и качество на пазара.


Височина: 24 cm.

Забележки:

  • В цената е с включен ДДС!
  • В цената не е включена доставка. Доставката варира според разстоянието и обема.
  •                                       Цена за индивидуален размер - 494лв./м2.

матрак лаго - матраци Нани

 

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG