Категории
Детски лукс
  • Детски лукс
  • Детски лукс
  • Детски лукс
  • Детски лукс

Детски лукс

98.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

 

Свойствата на детските матраци НАНИ са съобразени с изискванията и нуждите на подрастващия организъм. Съчетание на  ортопедичните качества на сърцевината от ULTRAFLEX HR и калъф с дамаска от екологични чисти, естествени материали на DESLEE CLAMA.

Микроклетъчната структура на полимерната пяна на водна основа ULTRAFLEX HR позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, подобрява вентилационния ефект и гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.

Еластичността предлага добър телесен комфорт при лежане, като поддържа перфектно детското тяло и помага гръбначния стълб да заема естествената си форма. Подпомага и правилното кръвообращение.

Височина: 10 / 16 см.

 

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG