Матраци Нани

Матраци Нани са може би най-известната марка матраци, произвеждани в България. Изделията от търговската марка "матраци Нани" са произведени в Севлиево. Матраци Нани са символ за отлично качество. Нани са известни и с достъпните си цени на матраци.
 
НАНИ са единствените български матраци, произвеждани с мемори пяната, произведена от производителя на матраците.
 
Вече над 8 години матраци Нани се предлагат във всички български магазини за матраци и борса матраци.
 
През тези години, матраци Нани, водени от опита и желанието да осигурят здравословен и комфортен сън, разработват различни видове еднолицеви матраци и двулицеви матраци.
 
За създателите на матраци Нани, основният фактор за добър и здрав сън се нарича удобен матрак. Освен специфичните характеристики на сериите матраци Нани, производителите  разбират, че за българския потребител от съществено значение са и заплатените цени на матраци. Именно поради тази причина, матраци Нани продължават да развиват нови технологии, влагайки качествени материали в производството на матраци. 
 
Матраци Нани са сред най-разпространените и поръчвани продукти в нашата борса матраци МИМ.
 
Продаваните в борса за матраци продукти на матраци Нани са сертифицирани по европейските стандарти. В производството на матраци Нани се влагат качествени материали. Част от материалите се произвеждат във фабриката на матраци Нани, а друга са дело на водещи европейски компании.
 
Разположение на нашите магазини и борса обезпечава отличната логистика и доставка на матраци Нани.
 
Матраци Нани са от стандартна и луксозна серия. Нашите магазини предлагат и детски матраци Нани. Най-популярни и поръчвани в борса матраци са моделите мемори матрак Лаго, матрак Тирена, матрак Аруба, матраци Сирена.
 
Нани са предпочитани заради Сбъднат сън, който доставят на съвсем достъпна цена на матраци.
 
Когато избират матрак, хората често се водят от цената му, но се двоумят дали предпочитат ортопедичен матрак или анатомичен матрак.
 
В борса матраци се предлага един от най-известните модели на матраци Нани - матрак Модерато Хард/Софт.
 
С матрак Модерато, не е нужно да се двоумите дали искате анатомичен матрак или ортопедичен матрак.
Матраци Модерато Хард / Софт съчетават характеристиките на анатомични и ортопедични матраци.
В нашите магазини за матраци, Модерато Хард/Софт на матраци Нани е познат още като медицински матрак.
 
Целта на матраци Нани е да отговорят на търсенето на спокоен сън на всеки българин. Борса матраци предлага нискобюджетни матраци Нани на ниски цени на матраци. Цените на матраци от средния клас на Нани са малко по-високи. А за най-претенциозните и взискателни клиенти магазините за матраци предлагат по-високи цени на матраци от висок клас.
 

Made by Linkove.BG