Категории
Ergonomico 16cm.
  • Ergonomico 16cm.
  • Ergonomico 16cm.

Ergonomico 16cm.

219.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Матрак Ergonomico е част от колекция iSleep на Magniflex. Отличава се с висока степен на ортопедична поддръжка, което се дължи на сърцевината от пенополиуретанова пяна Eliocel. Това е материал с клетъчна структура, който не възпрепятства свободната циркулация на въздух в сърцевината.

За допълнителен комфорт и мекота в контактната с тялото зона, между дамаската и основната сърцевина на матрака, е разположен допълнителен слой от Eliocel пяна.
Самата дамаска е с борд, изработена от хипоалергичен текстил Medicare. Този текстил не само не предизвиква кожни раздразнения, но е и изключително нежен на допир и с голяма мекота.

За максимален комфорт се препоръчва матракът да се използва върху подходяща ламелна рамка.

Мемори пяна: няма  

Цена за нестандартни размери: 159 лв / м2 

Гаранция: 5 години

Доставкапри наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-30 работни дни

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG