Категории
Giotto Plus 18cm.
  • Giotto Plus 18cm.

Giotto Plus 18cm.

499.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Луксозно предложение на италианската марка Magniflex, част от дизайнерската колекция Pierre Cardin, предлагащо ви едновременно здравословна опора и мекота. Сърцевината от висококачествена пяна Elioform (16 см) осигурява на гръбначния ви стълб необходимата ортопедична опора, способствайки за заемането на правилна анатомична позиция. Самият материал Elioform показва забележителна устойчивост на натоварване, без каквато и да е деформация. Изграден е от полиуретан и полиетери, които са разпенени на водна основа по специална технология, която улеснява циркулацията на въздух в ядрото, като освен това осигурява надеждна защита срещу появата на вредни микроорганизми и развитието на акари.
За повече мекота и комфорт в контактната с тялото зона, непосредственo над ортопедичното ядро, е разположен слой от 1 см Elioform. Самата дамаска, дело на дизайнерската изтънченост на Pierre Cardin, е от 100% памук, спомагащ за поддържането на телесен комфорт, без излишна влага.

Моделът се препоръчва за употреба от потребители, страдащи от болки в кръста и гърба, тъй като осигурява условия за правилна, естествена позиция на гръбначния стълб.

Мемори пяна: няма  

Цена за нестандартни размери: 349 лв / м2

Гаранция: 10 години

Доставка: при наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-30 работни дни

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG