Категории
Memory Aloe 16cm.
  • Memory Aloe 16cm.
  • Memory Aloe 16cm.
  • Memory Aloe 16cm.

Memory Aloe 16cm.

339.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Матраци Магнифлекс, модел Memory Aloe. Мемори пяната е материал, който неминуемо повишава цялостната степен на комфорт на вашия матрак. При модел Memory, част от серия iSleep на матраци Магнифлекс, може да се насладите на 2 см Мемори пяна. Те са разположени непосредствено под самата дамаска. По този начин са максимално близо до контактната с тялото зона и ви осигуряват нужната мекота.

Основната сърцевина на матрак Memory Aloe се състои от пяна Eliocel, която се отличава с въздухопропусклива структура и умерена степен на твърдост. Тя осигурява стабилна опора на тялото и условия за правилна позиция на гръбначния стълб.

Матраци Магнифлекс, модел Memory Aloe

Матраци Магнифлекс, модел Memory Aloe. Моделът се предлага с висококачествена дамаска от текстил, третиран с Алое Вера, и с високо съдържание на памук. Това прави дамаската приятна на допир и подходяща за хора с чувствителна кожа. Алое вера екстрактът дава усещане за свежест на матрака и се характеризира с своито благоприятно въздействие на имунната система, освен това укрепва и ускорява оздравителните процеси.
Подобно на останалите модели на матраци Магнифлекс и матрак Мemory Aloe се предлага навит на руло. Това запазва качествата му до момента на самата употреба.

Матраци Магнифлекс, модел Memory Aloe можете да поръчате в магазини Брава.

Мемори пяна: 2 см от едната страна 

Цена за нестандартни размери: 256 лв / м2

Гаранция: 5 години

Доставкапри наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-30 работни дни

кв.м. - 256.00 лв.

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG