Вашата кошница е празна!
Категории
Magnigel Dual, 30 см
  • Magnigel Dual, 30 см
  • Magnigel Dual, 30 см
  • Magnigel Dual, 30 см
  • Magnigel Dual, 30 см

Magnigel Dual, 30 см

1 329.00 лв. 1196.00лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

Възможни опции

* Размери:

Матрак Magnigel Dual е луксозно предложение от Магнифлекс, удовлетворяващо индивидуалните желания на широк кръг потребители. Моделът съчетава усещането за приятна мекота от една страна, а от друга задоволява необходимостта от стабилна опора, която да поддържа правилна форма на тялото по време на сън.

Средно мек, с височина 30 см Magnigel Dual е иновативен матрак изграден от три различни слоя високотехнологична пяна:

•    5 см слой Gel Foam® за бързо и равномерно разпределение на тежестта на тялото
•    3 см слой Memory Foam HD® за адаптиране към теглото и топлината на тялото и осигуряване на индивидуален комфорт.
•    17 см Еliosoft ® за допълнителна опора на гръбначния стълб

Изискан завършек на матрака придава луксозният калъф изработен от изключително меки влакна от вискоза и допълнителен слой от 2 см Memory Foam HD® капитонирана от едната му страна, осигуряващи ви усещане за мекота и уникално удобство. Калъфът има цип, с помощта, на който се разделя на две части, за да ви улесни максимално при поддръжката. Освен това калъфът притежава 3D мрежест борд за постоянна циркулация на въздуха и постоянен микроклимат на ядрото.


Мемори пяна: 2+3 см от едната страна

Цена за нестандартни размери: 899 лв / м2

Гаранция: безкрайна

Доставкапри наличност от 2-4 работни дни, при неналичност от 4-30 работни дни

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG