Категории
Основа и табла Stearns & Foster
 • Основа и табла Stearns & Foster

Основа и табла Stearns & Foster

2 905.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • Наличност: На склад

Основа и табла Stearns & Foster

основа и табла Stearns&Foster - Основа и табла Stearns & Foster
ОСНОВА - ВАЖНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 23 см
 • Дървена основа с твърди дървени ламели
 • Вертикални шевове върху текстила с щампи на лилии
 • Бронзирани метални ъглови елементи

Основата абсорбира ежедневното напрежение от тежестта и движението на тялото, за да се наслаждавате по-дълго на луксозния си матрак. Вграждаме полу-гъвкави модули в горната част на подматрачната рамка, за да може да се поема по-лесно натиска от теглото и движението. По този начин се осигурява по-дълготраен комфорт, в сравнение с обикновените дървени основи.

И тъй като всеки детайл е от значение - елегантните ъглови предпазители, които поставяме, осигуряват безопасност и добавят изисканост и дълготрайност на основата. Изработени от твърд бронз в старинен стил, те се съчетават прекрасно със системата PrimaVent™.

Красиво изработените основи Stearns & Foster са гаранция, че ще се наслаждавате пълноценно на вашия матрак години наред .

Усилията ни за дълготрайно качество са насочени и към основата, която се предлага с 10-годишна гаранция на Stearns & Foster.

ТАБЛА - ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 150 см
 • Дълбочина - 15 см
 • Вертикални шевове в предната част
 • Кафяви велурени ленти

Таблите Stearns & Foster са създадени да допринасят още повече към усилията ни за качество и изкусно майсторство. Създадени с емблематичните за Stearns & Foster стил и текстил, таблите се съчетават умело и с матраците и с основата, с нейните луксозни кафяви велурени ленти и деликатно заоблени краища.

КАРАЧЕТА - ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Височина - 15 см
 • Крачета от бук с ефект венге


Крачетата са чудесно допълнение към матраците, основите и таблите на Stearns & Foster. За всяка основа са нужни 4 крачета, а за двойната - 8. 

Размер Цена*
140 x 200 2905
80 x 200 1626
90 x 200 1626
100 x 200 1626
Размер Цена*
140 x 150 (табла) 2518
160 x 150 (табла) 2834
180 x 150 (табла) 3150
200 x 150 (табла) 3465
220 x 150 (табла) 3781
*Цените са за 1 брой, в лева, с включен ДДС.

 


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG