Вашата кошница е празна!
Категории

Непружинни матраци

Матраци Блян  - Иновативни технологии при произвоството на непружинни матраци

Всички предлагани от борса матраци модели на матраци Блян се произвеждат по екологично чиста  инапълно безопасна технология. Характерно за различните модели на матраци Блян е, че иновативната технология е единствена за България. В нея не се използват лепила или хемикали. Матраци Блян са екологични и подходящи за хора с алергии или астматични проблеми. Присъстващи от 20 години на българския пазар и в магазини за матраци, Блян не представат да се развиват. Усъвършенствани по най-съвременни методологии и влагащи модерни качествени и природосъбразни материали, матраци Блян, предлагани от борса за матраци са популярни като "дишащи" матраци. На пазара има различни цени на матраци. Могат да се открият матраци на ниски цени, или да заплатите изключително висока цена на матрак. Когато говорим за цени на матраци, трябва да кажем, че матраци Блян предлагат на българския потребител качествени матраци с метори ефект на абсолютно достъпни цени.

Съвременните мемори и високоеластични материали, влагани в производството на матраци осигуряват максимално комфортно разположение на тялото по време на сън. Борса матраци предлага матраци Блян, които поемат деликатно извивките на тялото, благодарение на мемори пяната, а профилите на матраците позволяват циркулация на въздуха.

Плащайки разумни цени на матраци Блян, вие получавате висококачествен технологичен продукт - матрак със сертификат за ортопедичност, който отговаря на европейските стандарти и изисквания за матраци.

Част от предлаганите от борса матраци модели на матраци Блян са със симетрична 5-слойна конструкция. Два от слоевете в тези матраци са профилирани по специален начин, който засилва ортопедичността  и вентилацията. Такива матраци Блян са матрак Специал Плюс, матрак Специал, модел Зехир.

В технологията на матрак Инайя от колекция 1001 нощ на матраци Блян, е включена симетрична конструкция със специфично 5-зоново профилирани повърхни. Допълнителният мемори слой в матрака, който е термочувствителен високоеластик кара матрака да се адаптира към всяка част на тялото.

Асиметричната конструкция от D-профилирана високоеластична пяна HR в технологията на матраци Амар от колекция 1001 нощ придава ясно изразено различно усещане между зимната и лятната страна на този двулицев матрак Блян.

Името на матрак Кокос не е случайно. Между симетричната конструкция от три полиуретанови слоя, характерна и за други модели на матраци Блян, е вложен един слой кокосови влакна за по-добра циркулация на въздуха.

Покет технологията в пружинни матраци Синай е изключително иновативна. Всяка една пружинка от „Pocket Spring thechnology” е самостоятелно опакована в нетъкан текстил и слепена с ултразвук.

Матраци Блян предлагат модели матраци по различни технологии, които отговарят на различните нужди на хората. Матраците, предлагани от борса матраци са в различни ценови категории. Всеки е готов да плати различна цена на матрак. Технологията на производство на матраци Блян също е различна, но най-модерна и съвременна за всички модели. Без значение то цени на матраци, които ще платите, или модела матрак Блян който ще изберете, едно е сигурно - матраци Блян са създадени за да осигурят перфектния сън и гарантира бодро и усмихнато събуждане.

 

Няма продукти в тази категория.

Made by Linkove.BG