Блян - серии

Матраци Блян  - видове матраци, продуктова линия, серии матраци

Матраци Блян могат да бъдат открити в магазините за матраци вече 20 години. Пионерите в производството на непружинни матраци в България усъвършенстват качеството на своите продукти и обогатяват продуктовата си гама матраци с нови видове, цените на които биха отговори на всяко клиентско търсене и желание в която и да е борса матраци. Чрез иновативни технологии Матраци Блян създават качествени матраци, двулицеви матраци, анатомични матраци, ортопедични матраци.
 
Борса матраци предлага всички матраци от продуктовите серии матраци Блян.
 
Предлаганите в нашия онлайн магазин за матраци модели от сериите на Матраци блян отговарят на търсенето на качествени матраци, цени на матраци според възможностите и желанията всеки. Освен разнообразна като модели матраци, продуктовата гама на матраци Блян, предлагана в магазините за матраци, е съобразена с търсенето матраци цени и стандарта на живот на българския потребител.
 
* Съвременните хора, които живеят в големия град живеят бързо, практично и модерно. Именно към днешните градски хора е ориентираната Серия Модерен дом на матраци Блян.
 
Колекция Модерен дом на Матраци блян е представена от матраци  Специал Плюс, матрак Стандарт, матрак Профил, матрак Кокос, матрак Специал, матрак Инфинити, матрак Соризо, матрак Комфорт +, матрак Синай, матрак Ред плеър.
 
Всеки един матрак от серията Модерен дом на матраци Блян е практичен и удобен. Борса матраци предлага комфортни матраци от колекция Модерен дом на Матраци блян. Те са идеално решение, когато обзавеждате своя дом, сменяте стар матрак и искате практичен, удобен и комфортен матрак за вашия нов дом.
 
* Вдъхновена от кралския разкош на приказките, колекция 1001 нощ на матраци Блян създава приказни матраци за ценители. При произвоството на матраци от серия 1001 Нощ на матраци Блян се влагат скъпи материали от най-висок клас. Изработката на матраци 1001 нощ е прецизна. Всеки един модел матрак от колекция 1001 нощ, който се предлага от Борса матраци и в онлайн магазин за матраци е с богата структура, съставен от качествени материали.
 
Колекция 1001 нощ на матраци Блян предлага четири модела матраци, специално създадени да отговорят на нуждата на най-взискателните и претенциозни клиенти. Матраци от серия 1001 нощ са: матрак Инайя, матрак Амар, матрак Захир, матрак Аморе.
 
Срещу цена на матрак Блян от колекция 1001 нощ вие получавате не само изключително качествен матрак. Всеки един от 4те матраци са произведени с внимание към природата, така, че спейки на матрак Блян, вие живеете в синхрон с естествената среда и природа.
 
Здравословният сън е важен за всеки. Но най-ценен е, когато растем. Именно поради това Матраци Блян разработват специална колекция детски матраци. Матраците от детска серия Дриймс осигуряват жизненоважния, здравословен и спокоен сън на децата. В борса за матраци се предлагат следните матраци от серията Дриймс: матрак Мики, матрак Мики Джуниър, матрак Блянболино.
 
Всички матраци Блян, предлагани в магазини за матраци са придружени от оригинален сертификат за автентичност.
 
Освен матраци, в борса матраци се предлагат подматрачни системи, възглавници и спални завивки с марката матраци Блян

Made by Linkove.BG