Матраци Блян

Матраци Блян се предлагат в българските магазини за матраци вече над 20 години. Създадени през 1994 г, матраци Блян са първите непружинни двулицеви матраци създадени в България.
За да се събуждате винаги с усмивка матраци Блян прилагат всички съвременни нововъдения и световни иновации. В нашите магазини за матраци и онлайн борса матраци МИМ се предлагат различни видове продукция - непружинни матраци, ортопедични, двулицеви, еднолицеви матраци, матраци от мемори пяна, анатомични матраци.
 
Сравнението на предлаганите от борса матраци МИМ и в във всеки наш магазин за матраци продукти най-често се извършва на принципа качество, цени, сезонност на матраци и други.
Предлагайки високо качество на своите серии продукти, матраци Блян се наложени от години на българския пазар. Именно високото качество и достъпни цени печелят българският потребител, който търси качествен матрак на добра цена
 
Матраци БЛЯН предлагат 3 основни линии.
Това са:
  • матраци от серия Модерен дом;
  • матраци от серия 1001 нощ
  • серия детски матраци Dreams
 
При първата си поява на пазара в България, матраци Блян са познати под марката Dreams.  Специализирани в производството на непружинни матраци, през 2010 г. матраци Блян печелят златни медали на Международния пловдивски панаир за луксозните модели от серия 1001 Нощ. Печелившите качествени матраци са моделите Инайя и Амар
Матраци Блян се произвеждат в произвоствената база в с. Батачница, област Русе. Под марката Матраци Блян на пазара и в магазини за матраци се предлагат ортопедични, двулицеви, еднолицеви, двулицеви ортопедични матраци, анатомични матраци. 
 
При производството на матраци Блян се използва съвременна технология без лепила. Използвана за първи път в страната, тази технология прави Блян матраци подходящи за бебета.
 
Използването на 3D-профилиран пенополиуретан гарантира абсолютно 100% безотпадна технология.
В произвоствения процес на матраци Блян се комбинират различни плътност, твърдост на матрак, различно подреждане на слоевете в матрака за достигане на естествен пружиниращ ефект. Всичко това е придружено с оптимално висока проветривост между слоевете на матраци Блян.  
 
Качествените материали, безлепилната технология и максималната проветривост между слоевете на матраци Блян ги нарежда сред първите места в магазини за матраци и борса матраци като търсен продукт. Матраци Блян са чудесен избор, когато търсите матрак за хора с алергии, матраци за деца, матраци за бебета.
 

Made by Linkove.BG