Детски матраци МАГНИФЛЕКС

детски матраци магнифлексДетски матраци МАГНИФЛЕКС

Матраци Magniflex   - бебешки матраци Bambino

 

Достатъчното количество и доброто качество на съня влияят пряко върху физическото и психическото здраве. Сънят благоприятства регенерацията, почивката и растежа.

 

Ако за възрастните сънят е свързан с отпочиване и отмора, то за най-малките сънят означава правилно развитие, растеж и здравословно израстване.

Бебешки матраци Magniflex и детски матраци Magniflex са създадени за да полагат специални грижи за децата.

 

Познати в борса матраци МИМ като Колекция Bambino на матраци Magniflex, те съчетават Елиоформ пяна и натурални влакна бамбук и памук.

 

Освен поддържането на тялото, те доставят свежест и се грижат за осигуряване на антибактериална среда.

 

Високата хигиена на детски и бебешки матраци Magniflex се гарантира от постоянната циркулация на въздуха в матрака. Ако търсите свежест  и мекота, които да доставят така необходимия детски сън на приемлива цена - детски  матраци Magniflex от колекция Bambino ще отговорят на очакванията ви.

 

Бебешки матраци Baby се отличават с отворени микроклетки, доставят на бебето оптимални условия за поддържане на костната и мускулна структура. Baby Бебешки матрак Magniflex е с калъф от 100% памук, дизайн на Pierre Cardin. Бебешкият матрак Baby, предлаган от борса матраци е двустранен. Ляната страна има вложен допълнителен памучен слой, докато към зимната страна е добавена вълна.

 

Матраци Magniflex  в лицето на бебешки матраци цени грижата и комфорта на децата.

 

Вторият модел от колекция Bambino, който ще откриете в нашия онлайн магазин за матраци е Baby Bamboo. Този бебешки матрак Magniflex  осигурява подходяща основа, която се препоръчва през периода на растеж- Благодарение на проветривата клетъчна структура се улеснява циркулацията на въздуха. Към всички цени на бебешки матраци Baby Bamboo са включени фабрично покритие от 100% натурални природни материали разделени в 62% памук и 38% бамбук.

 

Текстилът на калъфа на бебешки матрак Magniflex, който ще откриете в борса матраци е мек и приятен на допир, свеж и хигиеничен. Бамбуковите влакна, вплетени в текстила на бебешки матраци Magniflex модел Baby Bamboo поддържа естествената телесна температура на бебето, като се грижи детето да спи в среда чиста от бактерии и прах.

Made by Linkove.BG