Вашата кошница е празна!
Категории
Легло 4 МАТИК

Легло 4 МАТИК

0.00 лв.

Телефон за бърза поръчка или въпроси:
0888 466 711
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • Наличност: На склад

 

Легло 4 МАТИК

Bсички вече знаят, че е важно върху какво спим. Вслушвайки се в изискванията на тялото – най-добрият съветник за ползотворен сън, Rossmari предлага иновативен продукт на българския пазар за крайния потребител. 4-ри моторната система за сън е напълно интегрирана комбинация от латексов матрак, подматрачна рамка и задвижваща система. Цялата система е вградена в леглото и заменя комбинацията от рамка и матрак. Система е оборудвана с дистанционно с инфрачервени лъчи. Калъфът е от памук комбиниран с полиестер (75% памук, 25% полиестер). Ватата се състои от 100% полиестер (350 гр. /м2). Благодарение на еластичността на калъфа тялото усеща максималният комфорт на ядрото. Системата е напълно въздухопропусклива и лесна за поддръжка. ПРЕДИМСТВА - Напълно интегрирана система за сън с четири мотора, всеки задвижващ различна зона на тялото. Дава удобство при облягане, благодарение на вградената lordosis упора в лумбалната зона за облекчаване на гръбначния стълб. - Технология с висока степен на безопасност - металните профили и двигателите са напълно изолирани, за да се избегнат наранявания. - Работи с изключително удобно за потребителя дистанционно с инфрачервени лъчи. - Предвижда допълнително пространство под леглото в полза на клиента. - Дава висока степен на комфорт чрез иновативен и съвременен дизайн.


Борса за матраци МИМ - голям избор от модели и размери. Ниски цени на матраци БЛЯН, матраци НАНИ, матраци ТЕД, ПАРАДАЙС, матраци МАГНИФЛЕКС. Детски матраци от всички производители и серии: детски матраци НАНИ, детски матраци БЛЯН, детски матраци Магнифлекс

Борса матраци МИМ предлага продукти с високо качество в своите магазини за матраци в София и Велико Търново, и чрез Интернет магазин Borsa-matraci.eu в цяла България.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др - специално подбрани серии и модели.

Според предназначението на матрака, мястото, с което разполагате и бюджета, можете да избирате матрак сред еднолицеви матраци, двулицеви матраци или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за бебета и деца. Продажба на матраци с гаранция!

Високото качество на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията се определя от самия тип матрак. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите своя матрак от онлайн магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888 466 711..

Пазарувайте в магазини за матраци на борса за матраци МИМ с отстъпки

Препоръчваме матраци НАНИ в магазини на Борса матраци МИМ.
Предлагаме достъпни цени на матраци: матраци НАНИ, матраци ТЕД, матраци МАГНИФЛЕКС, матраци БЛЯН.

Made by Linkove.BG