За Доставки

Как да поръчаме?

Поръчка може да направите по телефона или чрез формата за поръчка в онлайн магазина като въведете точен адрес за доставка имената на получател или организация както и телефон за обратна връзка. След направената заявка ще се свържем с вас за уточняване на удобното за вас време за получаване на продукта който сте избрали.

Доставки на поръчките

Доставки и срокове на поръчката? Доставките са безплатни до всички градове в България доставката е бесплатна до входа на блока или къщата на вашия адрес. За София до 1ден за Варна ,Бургас, Русе, С. загора, Сливен, и всички големи градове до 2 работни дни. За по малко населените места до 3 работни дни. За доставка на нестандартни изделия срок и условията се уточняват с клиента при потвърждаване на поръчката по телефона след наше обаждане.

Начини за плащане

При доставка

При доставка с наложен платеж клиента заплаща стойността на продукта на куриера. Доставката е за наша сметка.


По банков път

Плащане по банков път. Клиента извършва банков превод за избрания продукт на банкова сметка посочена от онлайн магазина.

Сметка за заплащане:

СИБАНК

IBAN- BG97BUIB98881027852800

BIC:BUIB BG SF

 

Ние, от МиМ, оценяваме конфиденциалността на личните ви данни, ето защо вашата информация е грижливо пазена.

Вие винаги можете да върнете продукта, ако не сте доволни от него!

Поръчаните продукти можете да платите и можете да върнете продукта в период от 7 работни дни /съгласно Закона за защита на потребителите/ / считано от датата на получаване ако тя съвпада и с датата регистрирана от куриера като дата на доставяне на продукта или да го тествате в съответствие с упоменатите в съдържанието на продуктите тестови период. При възникнал такъв случай, от вас се изисква да се свържете с отдел Грижа за клиента на телофон 0888 466 711 и те ще ви съдействат. Ние просто ще ви върнем парите.

 

Политика на защита на личните данни

  • Ние никога няма да злоупотребим с вашите данни по никакъв случай.
  • Вашата лична информация никога няма да бъде давана на трети лица, освен ако не е изискана по законов път.
  • Вашата лична информация може да бъде предоставена на трети лица единствено, ако вие сте дали съгласието си за това.
  • Вие никога няма да получавате имейли, за които не сте се абонирали.
  • Когато пожелаете можете да се отпишете от получаване на имейли.
  •  

Становище на МиМ за политиката на защита на личните данни

Защитата на личните данни на нашите клиенти и потребители е от съществено значение за компанията ни. Всички онлайн активности на МиМ са в съответствие с Европейското законодателство (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), националните законодателства на Централна и Източна Европа и общото законодателство за защита на личните данни. Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението ви на сайта.

 

Събиране и обработване на информацията

Личните данни са информацията, която ви идентифицира, вашето име, презиме, имейл или пощенски адрес. МиМ не събира информация, освен ако не сте дали разрешение за това, напр. когато поръчвате продукти или когато се абонирате за получаване на електронния ни вестник.

 

Използване и разпространение на личните данни

МиМ ще използва вашата лична информация единствено поради технически причини, администрирането на уеб сайта, за да ви даде достъп до специфична информация или за комуникация с вас. МиМ няма да разпространява информацията на трети лица, освен ако това не е съгласувано с вас. Служителите на МиМ са обвързани по силата на клауза за поверителност.

 

Сигурност

МиМ е регистриран администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. МиМ работи усилено, за да се гарантира сигурността на личните данни. Вашите данни са защитени срещу загуба, унищожаване, подправяне, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

 

Непълнолетните

МиМ препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни в сайта на МиМ без разрешението на родителите или настойниците. МиМ никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, или да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива преди трети лица, без позволение на родителите или настойниците.

 

Връзки към други сайтове

Защитата на информацията се прилага за всички сайтове, притежавани от МиМ и неговите подсайтове. Уеб страниците по подразбиране може да съдържат връзки към други доставчици в рамките на/ и извън МиМ, за които тази декларация за поверителност не се прилага. Когато напускате сайта на МиМ, препоръчваме ви да прочетете отново декларациите за поверителност на личните данни на всеки уеб сайт, който събира лична информация.

 

Право на информация

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни или как се обработва вашата информация, моля свържете се с нас.

 

Контакти:

тел.: 0888 466 711

На базата на вашите изисквания, ще бъдат своевременно информирани - в писмен вид и в съответствие с приложимото законодателство - кои данни, ако има такива, са били събрани по време на посещението ви на сайта на МиМ.

Публикуване на промените

Всяка промяна в нашата политика за защита на личните данни ще бъде публикувана в тази декларация за поверителност и на други подходящи места.

 

Made by Linkove.BG