Детски матраци Нани

Детски матраци НАНИМатраци Нани знаят, че всеки има право на лукс, най-вече най-малките. Детски матраци Нани, предлагани от борса матраци МИМ се отличават с дизайн и високо качество на изработка. В състава на матраци за деца Нани влизат екологично чисти материали, съобразено с медицинските изисквания и нужди на безопасност.

 

В нашите магазини за матраци в София и Велико Търново се продават два модела - Детски матрак Нани и Детски лукс матрак Нани.

 

За да расте правилно детето му е необходим покой и сън. Всички материали в състава на детски матраци Нани са подбрани съобразно нуждите на детския организъм. Микроклетъчната структура на полимерната пяна позволява преминаването на въздуха, което прави матрак за бебета и деца Нани с антибактериален и антигъбичен ефект. За допълнителен комфорт на детето, матракът е обвит с профит кафъл от 100% висококачествена памучна дамаска и слой антиалергични силиконизирани влъкна.

 

Закупувайки Детски матрак Нани от борса матраци МИМ, в единичната цена на матрак е калкулиран и калъфа от нетъкан текстил. Детски матрак Нани се определя като ортопедичен, който разпределя правилно тежестта от детското тяло и помага за правилното кръвообращение.

 

По-високата цена на матрак Детски Лукс на матраци Нани идва от допълнителното омекотяване и еластичност, които доставят по-голям телесен комфорт в легнало положение. Така детския гръбначен стълб заема перфектното си положение. Предлаган в нашия онлайн магазин за матраци  Детски Лукс матрак на нани е с добавен калъф с цип, за по-лесна поддръжка. Детски Лукс матрак е лесен за почистване, а калъфът може да се сваля и пере в домашни условия.

Сърцевината от POLIFLEX прави Детски лукс матрак изключително ортопедичен. Матраци Нани са помислили и за правилното кръвообращение и мекотата при допир с тялото, влагайки в матрака антибактериални силиконизирани влъкна в прошивката му. Съставен от екологично чисти и естествени материали Детски Лукс матрак, закупен от борса матраци наистина подарява необходимия лукс в съня  на вашето дете.

 

Променете света на своето дете още днес, телефон за поръчки 0888466711..

Made by Linkove.BG