Детски матраци Блян

Детска матраци БЛЯН - матрак за децаМатраци Блян  - детски матраци от колекция Дриймс

 

Пълноценният здравословен сън е съществено важен за развитието на детето. Доказано е, че бебетата до 2 месеца спяд около 17 часа в едно денонощие. До навършване на 2 години децата прекарват 50% времето си върху детски матрак в кошарата. Бебешки матраци и детски матраци трябва да са не само комфортни и удобни матраци, но и да се грижат за здравето на най-малките. 

 

Платената цена на детски матрак или цени на бебешки матраци с високо качество се изплащат чрез спокойния сън и приятните сънища на децата. Детски матраци Блян притежават сертификат за ортопедичност.

 

Технологията на бебешки матраци и детски матраци от колекция Дрийм е без наличие на лепила. В състава на всеки един детски матрак от серия Дрийм на матраци Блян влиза висококачествена полиуретанова пяна, която позволява добра проветривост на матрака. 

 

Борса матраци предлага трите модела детски матраци от детска колекция Дриймс на матраци Блян. И трите детски матраци на Блян притежават ортопедични свойства. Матраците за деца от колекция Дриймс дават анатомична опора на гръбначния стълб и предотвратяват развитието на микроорганизми. 

 

Предлаганата в магазини за матраци колекция Дриймс включва матрак Мики, матрак Мики Джуниър и матрак Блянболино.

 

Разликата в характеристиките и цени на детски матраци Мики и Мики Джуниър е в конструкцията, височината и броя полиуританови слоя. Матрак Мики Джуниър се състои от два полиуретанови слоя, докато матрак Мики от три слоя. По-високата цена на детски матрак Мики е в следствие на специфично профилираните повърхнини, които позволяват допълнителна циркулация на въздуха. И двата бебешки матрака са тапицирани с тексти в детски десен. Когато закупувате детски матрак или бебешки матрак Блян от борса за матраци, може да поръчате и добавка от слой кокосова вложка за максимален комфорт през различните сезони. 

 

Луксозният детски матрак Блянболино от колекция Дрийм е за тези, които могат да си позволят да платят по-високи цени на детски матраци или искат да отделят повече средства плащайки цена на бебешки матрак. Борса матраци предлага матраци Блянболино, които за още по-голямо удобство са с делим с цип калъф от висококачествена текстилна дамаска. 

Made by Linkove.BG