Двулицеви матраци Блян

Матраци Блян - Матрак Инайя и Матрак Амар - златните медалисти
 
Общото между предлаганите от борса матраци продукти от серия 1001 нощ е високото качество на вложените в производството на матраци продукти. Двулицеви матраци Инайя, матраци Амар и матраци Захир са изработени от високоеластична пяна, нетъкан тестил Spunbond”. Лятната страна на двулицевите матраци Блян от колекция 1001 нощ включва двупластова вата - памук върху полиестер. Зимната им страна е изработена от двупластова вата - вълна върху полиестер. За още по-голям комфорт и съотношение качествени матраци - цени, продуктите от тази серия на Матраци Блян са облечени с делим калъф с цип.
 
Матраци Инайя и матраци Амар печелят златни медал на Международния Пловдивски Панаир.
 
Носителят на златен медал от Международния Пловдивски Панаир през 2010 г - матрак Инайя отговаря напълно на европейските изисквания за ортопедичност и комфорт. Матраците Инайя осигуряват 5 зони на комфорт и максимална вентилация. Когато търсите в магазини за матраци, най-подходящия за вас матрак, добре е гледайки видове и цени на матраци, да отчетете здравето си!
 
Матрак Инайя е отличен избор за хора с проблеми с гръбначния стълб. Високоеластикът Мемори, вложен в състава на луксозен матрак Блян премахва чувството за дискомфорт в областта на кръста и гърба. Различните цени за матраци Инайя в борса за матраци се калкулират в зависимост от размера на матрака. Когато поръчвате от борза за матраци модел Инайя сами определяте твърдостта на матрака.  
 
Отличен със Златен Медал от Международен Панаир Пловдив година по рано, през 2009 г е матрак Амар от серия луксозни матраци 1001 нощ на матраци Блян.
 
Специфичното, което определя качеството и цена на матрак Амар е асиметричната конструкция от високоеластична 3-D профилирана пяна HR от зимната страна на двулицевия матрак Амар. Усещането между лятна и зимна страна е силно изразено. Ако търсите спокойствие по време на сън, тогава борса матраци предлага да се доверите на матрак Амар. Под влияние на телесната температура, матракът заема формата на тялото, която осигурява нужния покой и почивка по време на сън. 
 

Made by Linkove.BG