За Нас

Борса матраци МиМ предлага голям избор от модели и размери матраци.

Фирмата предлага продукти в високо качество в своите магазини за матраци.

В нашия онлайн магазин ще намерите матраци Нани, матраци Тед, матраци Блян, матраци Парадайс, матраци Магнифлекс и др.

Може да избирате матрак сред еднолицеви, двулицеви или по- специални модели, предлагаме разнообразие от евтини матраци за вашите деца. Продажба на матраци с гаранция!

Качеството на матраците в нашия онлайн каталог е обещано, а те осигуряват същинска отмора. Гаранцията не е еднаква за всички матраци, а се определя от самия тип. Вече имате възможност да ставате бодри и отдъхнали. Докато си почивате у дома бихте могли да закупите квалитетен матрак от магазин за матраци МиМ, с безплатна доставка до Вашия дом.

Променете света си още днес, телефон за поръчки 0888466711.

 

МАТРАЦИ БЛЯН

Матраци Блян се предлагат в известните магазини за матраци вече над 20 години. Матраци Блян са първите български непружинни двулицеви матраци. С тях се събуждате винаги с усмивка.

Матраци Блян прилагат всички съвременни нововъдения и световни иновации.  В магазини и борса матраци МИМ се предлагат: непружинни, ортопедични, двулицеви  и еднолицеви, матраци от мемори пяна, анатомични матраци. Сравнението на предлаганите от нашата борса матраци МИМ продукти се извършва на принципа качество на матраци цени, сезонност на матраци и други.  

 

МАТРАЦИ НАНИ

Матраци Нани - най-известната марка БЪЛГАРСКИ матраци, произведени в Севлиево. Матраци Нани са символ за отлично качество, и са известни и с достъпните си цени. Производството им стартира през 2006-та година.

Фирмата производител е единствената българска фирма, която сама произвежда мемори пяната, която влага в своите матраци. Матраци Нани осигурят здравословен и комфортен сън, разработват се в различни видове еднолицеви и двулицеви матраци.

Made by Linkove.BG